Επιχειρηματικά Δώρα

Με σύμμαχο την πολυετή πείρα μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εξειδικευόμαστε στο Επιχειρηματικό δώρο. Προσφέρουμε δημιουργικές λύσεις ακόμη και για τις πιο απαιτητικές περιστάσεις. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι πελάτες μας όπως DSME Daewoo Maritime, L' Oreal, G4S Security.

Δημιουργούμε ξεχωριστές και κομψές συνθέσεις, προσθέτοντας ποτά, κρασιά, σαμπάνιες κ.λπ. ώστε να ευχαριστήσετε τους πελάτες, τους συνεργάτες σας ή τον κοινωνικό σας κύκλο. Ωστόσο αν επιθυμείτε τα επαγγελματικά σας δώρα να αντανακλούν το ύφος σας μπορούμε να δημιουργήσουμε δώρα κατόπιν παραγγελίας και ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις!

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε και να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε την αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Αττική. Παράλληλα δεχόμαστε παραγγελίες από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, καθημερινά και μέσω email ή τηλεφωνικά, με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή ακόμη και e-banking!

Για να δείτε περισσότερα Επιχειρηματικά δώρα επισκεφθείτε το photo gallery.

Σύνθεση με κρασιά
Σύνθεση σε βαλίτσα με κρασιά
Σύνθεση με ουίσκι
Σύνθεση με παχύφυτα σε συνδυασμό με ποτό της αρεσκείας σας
Επιχειρηματικά Δώρα με ποτά
Ξύλινος χειροποίητος δίσκος με σύνθεση φυτών & κρασιά Σύνθεση σε πιατέλα με ποτά της αρεσκείας σας